![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhb6bEYQjx0Sn-ImimMR8VUtA-NXnkJZbBF-MBp6QVoMykTWdWY1yNCiNOnfzuL2kM75p1QfayzI9UIByTunCDV9etDEz6gtm7OdSpKmn95EJQwbSCg71VDa7pg7zc1k7SbFgTPHVAJamI/s320/ban.jpg)
Ingrediente:
400g faina
260g unt
140g zahar
2 galbenuse
40g cacao
coaja de la 1 lamaie
-2 plicuri de zahar vanilat
Mod de preparare:
Pe o planseta de lemn amestecati faina +vanilia,in centru adaugati untul rece din frigider,taiat cubulete, zaharul,galbenusele;
Este ft important sa pregatiti coca cat mai repede;
Impartiti coca in 2-a,o parte o inveliti in folie de plastic,iar in cea de-a 2-a parte adaugati cacao;inveliti si cea de-a 2-a parte in folie de plastic si lasatile in frigider pt 1 ora;
Intindeti cele 2-a mingii de coca,in forma de dreptunghi,lungi 20 cm,largi 10 cm,punetile 1-a peste alta rulatele,cu ajutorul hartiei de cuptor,inveliti cu folie de plastic si introduceti in frigider pt 30 minute;
Aprindeti cuptorul,180°C,eliberati rulada din folia de plastic, taiati rulada in feliute 12 cm,introduceti in cuptor 15-20'.
Maestrul Tintarean Vasile va doreste pofta buna.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu