![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_TfwMBnjCZaakrN-2otQHRImLV4NytyrOXB76Ec3Seu_YxLF4dVlDAmz9g5hP8vZhvHCIyz6q3KWltkKEqwTlR3wWCDrw_04QzuZu8RncinUZ-BPeKmKIR5gQ_qiLyQ4wltrXk02X-eo/s320/pastr.jpg)
Ingrediente:
5 pastravi
cate 3-4 linguri malai si faina
200 ml ulei pentru prajit
1 kg fasole verde sau 2 borcane fasole conservata
3-4 catei de usturoi
150 g maioneza
1/2 legatura patrunjel verde
sare
Mod de preparare:
- Cureti, eviscerezi si speli bine pastravii. ii lasi la scurs, apoi ii treci printr-un amestec de faina, malai si sare. ii prajesti in uleiul incins, la foc mic. Scoti pestii pe servetele si ii pastrezi la cald.
- Speli, cureti si rupi in bastonase pastaile de fasole. Le fierbi in apa cu putina sare, apoi le scurgi si le lasi sa se raceasca.
- Cureti usturoiul, il zdrobesti si il incorporezi in maioneza. Amesteci pastaile de fasole cu maioneza si, daca mai este nevoie, adaugi sare.
- Asezi pastravii pe farfurii si ii decorezi cu felii de lamaie. Portionezi salata de fasole verde si o presari cu patrunjel verde tocat marunt.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu