![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiQg4ZnIb_AwbZvv4bG7CusED1uMC4GNY_Zayf9mDYCCSixjLYcPBSwLw8l2pUmuf4OQmf7rxEr4ZFE6hqlNzlo9Lzddr20dWbu4DyzUuUyu3Y2OknVQ3yWsOOvLsJy_eyCX7ymufgRLgc/s320/tmt.jpg)
Ingrediente
1,5 kg carne mistret tanar
3 morcovi
2 cepe
2-3 catei de usturoi
1 pahar marwe de vin
60 g unt
faina
sare
piper
Mod de preparare:
Carnea taiata in bucati se trage in cratita mare cu jumatate din unt, pana cand este frumos rumenita. Cu restul de unt se trag cepele si morcovii taiati felii si se pun peste carnea din cratita. Se desface o lingura buna de faina in vin, se toarna peste carne, se amesteca si ses tinge cu 2 pahare mari de apa. Se adauga usturoiul sfaramat, sare, piper si se da la cuptor la foc potrivit, cam o ora. Se verifica daca bucatile de carne sunt bine fragezite.
Maestrul Tintarean Vasile va doreste pofta buna.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu