![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiP69fdyIorYnKkx7DRl5tNZNDg-JpDKqevPT_hwdecJShzEMVbGn1Bn4-V4eKX3oMf3QG07xysN0lrGhx-AvbEw5_bf4NDl5O-b5gEoffm6IUzthBNLqde9tfvY_DzjZVKxwGmRUS4B2g/s320/tfv.jpg)
Ingrediente:
-500 g ficat
-1 ceapa mare
-2 lingurite boia
-2 ardei mari
-5 catei usturoi
-2 rosii
-ciuperci(cam 100 grame)
-ghimbir,proaspat, ras
-sare, piper,pasta de ardei iute(la alegere)
Mod de preparare:
Se pune ceapa la prajit(se pune putina sare,putina, pt prajirea cepei),apoi boiaua,usturoiul, taiat feliute,ghimbirul.Dupa ce se prajesc toate, putin,se pune ficatul si ciupercile;cind se albeste ficatul,se pune piper,apoi rosiile,fara coaja,taiate patratele,cam de 1 cm.Se pune putina apa(cam 250 ml);se lasa la foc mic, cca 30 minute;se potriveste apoi de piper, sare, pasta de ardei iute.Daca mai e nevoie lichid,se pune putina apa fierbinte;se da totul citeva clocote.
Maestrul Tintarean Vasile va doreste pofta buna.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu