![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdL_IZBetp_dwCujSTbCvFWGpUgXEDa6rYrg7OMgYtA_dmBdYmenbStlf5f_keUIzUkHsWIsPOIKWtUip4biHLAjusQYaoq5bKXLZD3RVBK8Zgwt_0l_xMmAD-ZCdCp8tOgghRHdA7nuc/s320/ravspjb.jpg)
400 g ravioli cu carne,
100 g jambon de Parma,
100 g mascarpone,
100 g spanac,
15 g unt,
sare, piper,
Mod de preparare
Untul se incinge, se adauga jambonul taiat fasii, apoi spanacul maruntit. Se lasa 5 minute si se adauga mascarpone. Ravioli se fierb, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Se scurg si se amesteca cu sosul de jambon si spanac.
Maestrul Tintarean Vasile va recomanda acest preparat
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu