![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSeTuHN-UOSM8_Fz9_-07ELuISYuNqTWXMh8bYwPw-JwcRn5g_m44w3Ey8EH9nQV1MdzSCMglKwgZLrZy_-KhoizddhUiPOz3dYIEdlz2OjXVW75qOM6nSBii6kYNmQMe2iDMOK7iaUgk/s320/mdv.jpg)
Ingredientele Necesare:
ulei
masline
vinete
sare
piper
foi de dafin
rosii pasta bulion
vegeta
ardei gras.
Mod De Preparare:
Vinetele crude se taie cubulete. Ceapa se pune la calit alaturi de un ardei taiat marunt si cu 2, 3 catei de usturoi. Peste se pun vinetele. Se toarna apa si se lasa la fiert 15 minute. Se adauga vegeta si bulionul, sare dupa gust. La final se adauga foaia de dafin si 5 -6 masline, dupa care se mai lasa la fiert 7-8 minute.Maestrul Tintarean Vasile va doreste pofta buna.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu