vineri, 7 august 2009

Biscuiti 'alb si negru'











Ingrediente:

400g faina

260g unt

140g zahar

2 galbenuse

40g cacao

coaja de la 1 lamaie

-2 plicuri de zahar vanilat


Mod de preparare:

Pe o planseta de lemn amestecati faina +vanilia,in centru adaugati untul rece din frigider,taiat cubulete, zaharul,galbenusele;

Este ft important sa pregatiti coca cat mai repede;

Impartiti coca in 2-a,o parte o inveliti in folie de plastic,iar in cea de-a 2-a parte adaugati cacao;inveliti si cea de-a 2-a parte in folie de plastic si lasatile in frigider pt 1 ora;

Intindeti cele 2-a mingii de coca,in forma de dreptunghi,lungi 20 cm,largi 10 cm,punetile 1-a peste alta rulatele,cu ajutorul hartiei de cuptor,inveliti cu folie de plastic si introduceti in frigider pt 30 minute;

Aprindeti cuptorul,180°C,eliberati rulada din folia de plastic, taiati rulada in feliute 12 cm,introduceti in cuptor 15-20'.


Maestrul Tintarean Vasile va doreste pofta buna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu