vineri, 7 august 2009

Tarta cu fructe










Ingrediente:

4 oua
4 linguri de zahar
4 linguri de faina
1 jumatate de plic de praf de copt
1 budinca de vanilie
4 linguri de zahar
500 ml de lapte
fructe (caise, piersici, nectarine, corcoduse, strugurei rosii)
1 tort gelee
200 ml de apa
1 lingura de zahar
200 ml frisca

Mod de preparare:

Se bat 4 oua cu 4 linguri de zahar si 4 linguri de faina. Se adauga o jumatate de pliculet de praf de copt. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor. Se incearca cu o scobitoare daca este gata blatul.
Se scoate blatul si se lasa la racit. Intre timp se prepara budinca de vanilie conform instructiunilor de pe plic. Se lasa si budinca sa se raceasca bine.
Dupa ce s-au racit se intinde budinca peste blat si se orneaza cu fructe.
Se prepara tort gelee cu apa si o lingurita de zahar si de toarna peste fructe.
Tarta va fi ornata daca doriti cu putina frisca dupa care se va tine la frigider pana la servire.


Maestrul Tintarean Vasile va doreste pofta buna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu