vineri, 21 august 2009

Fusili cu pui si legume la cuptor














Ingrediente
:

500 grame fusili
500 grame piept pui fara os
taiat cuburi
3 dovlecei verzi de marime medie
decojiti si taiati felii
500 grame dovlecei galbeni decojiti si taiati felii
2 ardei rosii taiati felii subtiri
2 ardei verzi taiati felii subtiri rondele
1/2 lingurita sare piper negru boabe
2 catei de usuturoi zdrobiti
3 linguri ulei de masline
50 grame parmesan ras
busuioc tocat
rozmarin uscat


Mod de preparare:


Intr-un vas mare de yena se amesteca puiul, dovleceii verzi si cei galbeni, ardeii rosii si cei verzi, sarea, rozmarinul, busuiocul si usturoiul.

Se incalzeste cuptorul la 220 grade C in prealabil. Amestecul se coace in cuptor timp de 30 de minute.

In acest timp, se fierb pastele, punandu-se in apa de preferinta putin unt, pentru a preveni lipirea pastelor si eventual un varf de sare.

Dupa ce au fiert, pastele se amesteca cu parmezanul ras, iar apoi cu amestecul scos de la cuptor.

Se lasa sa se raceasca si apoi se servesc.

Maestrul Tintarean Vasile va doreste pofta buna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu